Turnirji

Sledite nam na:

Sezona 2020.

Tri na tri u Idr'ji (18. 7. 2020)

V soboto 18.07.2020. bo v Idriji potekal že 14.ti turnir ulične košarke. Prav vsako leto do sedaj smo izboljšali kvaliteto turnirja tako za gledalce kot za tekmovalce letos pa se bomo z dvigalom povzpeli v najvišje nadstropje. Ob rekreativnem turnirju Perkmandlc bo vzporedno poteklo tudi državno prvenstvo 3x3. Obnovitev igrišč, dobra hrana, pijača, spremljevalni program, družabne igre, košarkarska tekmovanja za otroke in odrasle, v poznih večernih urah pa še presenečenje. Vsekakor turnir kot ga v Sloveniji do sedaj še ni bilo. Ne zamudite dogajanja in se nam pridružite v soboto 18.07. od 10.ure dalje.
Se vidimo!

__________________________________________________________________________________

Sezona 2019.

Tri na tri u Idr'ji (8. 6. 2019)

Za turnirjem v Idriji je močna zgodovina saj bo letos potekal že trinajstič. Zahvala gre dobremu sodelovanju s košarkarskim klubom. Na preteklih turnirjih smo med drugim gostili tudi slovenske  reprezentante nekateri izmed njih pa so se tudi pomerili v igri tri na tri. Velja pa omeniti da je slavno tekmovanje »šut za pršut« prvič bilo izvedeno prav v Idriji.

Tri na tri v Kopru (22. 6. 2019)

Košarka, morje, sonce, rabimo sploh kaj več napisati?

Tri na tri u Tminu (6. 7. 2019)

Tri na tri v Tolminu bo letošnje leto organiziran drugič. Turnir v Tolminu je poseben zaradi mnogih razlogov. Eden izmed njih je gotovo močna zgodovina košarkarskega kluba, ki bo kmalu praznoval 70. letnico obstoja. Prav na igrišču kjer bo potekal turnir pa je bila odigrana prva tekma slovenske košarkarske reprezentance. Pred turnirjem pa lahko izkoristite priliko da si ogledate prelepo dolino reke Soče.

Tri na tri v Logatcu (13. 7. 2019)

Tri na tri v Logatcu je letošnje leto izveden prvič. Za organizacijo turnirja v Logatcu smo se odločili zato ker smo v preteklosti imeli veliko število ekip na pokalu prav z Logatca in njegove okolice. Turnir bo potekal pred narodnim domom kar bo prav gotovo pritegnilo tudi veliko število mimoidočih.

Tri na tri u Wajdušni (20. 7. 2019)

Tri na tri v Ajdovščini je bil lani eden najbolj uspešnih turnirjev zato ga bomo jasno ponovili tudi letošnje leto. Turnir je organiziran v popoldanskih in večernih urah. Izločilni boji pa potekajo ponoči pod reflektorji. Turnir je tako privlačen tako za tekmovalce kot za gledalce.

Tri na tri v Dornberku (17. 8. 2019)


Tri na tri v Idriji - Mestni trg (24. 8. 2019)

Veliki zaključek druge izvedbe pokala Perkmandlc. Turnir bo potekal na mestnem trgu vzporedno s prireditvijo praznik Idrijskega žlikrofa. Bogat spremljevalni program in razglasitev vseh zmagovalcev na zaključni prireditvi.


Pokrovitelji pokala Perkmandlc

  • Astech d.o.o. generalni sponzor pokala Perkmandlc
  • PRIMA - izposoja kombija Aleš Primožič s.p. sponzor pokala Perkmandlc
  • PERSKINDOL lajša bolečine v mišicah in sklepih

Sledite nam na: